Mike van Egmond ⋅ 8 feb 18 ⋅ 1 min

Vertalingen die als muziek in de oren klinken

voice-over vertalen.nl 2

VERTALEN.NL vertaalt teksten bij nieuwste cd van Reinier Korver

Zaterdag 6 augustus bezocht directeur Rolf Wennekes namens VERTALEN.NL de cd-presentatie van Reinier Korver. In de St. Maartenskerk te Zaltbommel bracht de getalenteerde organist muziekstukken van zijn cd “Justin Heinrich Knecht”, een ten onrechte vergeten componist, ten gehore. Er werd volop genoten van de prachtige klanken op deze mooie zomermiddag. Rolf Wennekes, die in zijn studententijd zelf organist was, sprak over “adembenemende partijen van een virtuoze solist.”

Na afloop overhandigde Reinier een exemplaar aan Rolf en prees VERTALEN.NL om de vakkundige vertalingen: “Geniet van de cd met de perfect door jullie vertaalde teksten! Hulde aan VERTALEN.NL!”. Wij wensen Reinier veel succes met zijn verdere muzikale loopbaan en hopen op nog vele projecten om met hem samen te werken.

Bekijk hier de website van Reinier Korver.